CrossFitness

Met CrossFitness werken we toe richting een algehele fitheid, waarbij het lichaam structureel op een andere wijze wordt geprikkeld. Vanuit evolutionair perspectief heeft een mens ingebouwde motorische programma’s, reflexmatige beweegpatronen en wensen om een bepaald doel te bereiken. De natuurlijke beweegpatronen vormen een richtlijn binnen de workouts en worden gedekt middels de IMPACT-methode. Mits het beweegpatroon – het fundament – eigen is gemaakt volgen de stappen belasten en beproeven. De workouts variëren dagelijks, worden in een hoge intensiteit en vanuit de functionele beweging uitgevoerd. Desalniettemin kunnen de workouts ingeschaald worden op jouw niveau, daardoor zeer toegankelijk.

De volgende stromingen worden ingezet binnen CrossFitness

Fitness II (Olympic) weightlifting II Strongmen II Bootcamp II Elements

Brace for impact

Reinvitaal werkt volgens de IMPACT methode. Deze methode staat voor Individuele Progressieve Training en focust zich op de kwaliteit van beweging. De kwaliteit van een beweging wordt sterk bepaald door de precisie waarmee de beweging wordt gemaakt om wrijving tot een minimum te beperken. Goed bewegen moet je daarom functioneel trainen en doorloopt verscheiden stadia. Dit is waar wij samen de handen ineen slaan!

Neem contact op

Maak gratis kennis met REIN! Wil je eerst de sfeer proeven bij ons, volg dan vrijblijvend een proefles. Indien het bevalt kan je gelijk doorgaan met jouw gezondere leefstijl!