Van wilskracht naar skillskracht

Het managen van op een effectieve wijze oefeningen uitvoeren is goed, alleen is het de halve waarheid. Iedereen kan tot op zekere hoogte rennen, optrekken, klimmen, bewegen o.i.d..
De vraag die terecht gesteld kan worden is: “In hoeverre voer je het efficiënt uit?” Wij onderscheiden ons binnen de PT-trajecten door het aanleren van beweegpatronen vanuit efficiëntie. Hiermee leer je veilig, gecontroleerd bewegen vanuit een zo min mogelijke energie inspanning. Deze uitkomsten zijn mogelijk gunstig voor preventie, prestatie en revalidatie. De tools aangereikt binnen de PT-uren kunnen goed ingezet worden binnen de resterende 166 uren in een week.

Personal training

Binnen Reinvitaal maken we ons hard voor de lijfspreuk:”Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.” Klachten aan het beweegapparaat doen het meeste afbreuk aan de kwaliteit van leven en het beter leren bewegen kan de vitaliteit enorm doen toenemen. Hierdoor biedt het vrijheid en zetten we in op duurzame gedragsverandering!

De service personal training is goed inzetbaar bij:

Revalidatie

Ik heb een knie-operatie achter de rug. Wat te doen?

Sportspecifiek

Met voetbal wil ik mijn prestaties verbeteren. Hoe nu verder?

Vitale houding

De pijnklachten in de (lage) rug spelen mij parten. Hoe pak ik dit aan?

Gewichtsregulatie

Het teveel aan kilo’s belemmert mij binnen het dagelijks functioneren. Welke strategie kan ik toepassen?

Neem contact op

Maak kennis met studio Reinvitaal! Wil je eerst sfeer proeven, volg dan vrijblijvend een try-out. Vul rechtsonder de gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.