Trail-running

In de wondere wereld van trailrunning wordt de kracht van groen geïntegreerd met het uitdagen van je fysieke gesteldheid. Trailrunning is hardlopen off-road. Dat wil zeggen zoveel mogelijk op de onverharde paden, door de natuur en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, modder, omgevallen boomstronken, rotsen en waterstroompjes bedwingen. Gedurende de run is de sfeer ontspannen en kan er naargelang de wens worden ingezet op tijd en/of afstanden. Het behalen van eindstreep is belangrijk en hier wordt stapsgewijs naartoe gewerkt. Naarmate je er meer plezier in gaat ervaren is het leuk om de afstanden rustig uit te breiden en steeds een stap verder te gaan.
Het speelse karakter van off-road hardlopen kan eveneens gepaard gaan met hoogtemeters, waardoor de kracht vanuit de benen ultiem beproefd en ontwikkel je sterkere enkels. Door de vele hoogtemeters en afwisselende ondergrond houdt het de aandacht scherp en wordt gevoel voor balans uitgedaagd. Voor sporters vanuit de Obstacle Course running is Trailrunning zeker van toegevoegde waarde gezien de gelijkenis met heuvelachtige en modderige omgeving.

Neem contact op

Maak kennis met studio Reinvitaal! Wil je eerst sfeer proeven, volg dan vrijblijvend een try-out. Indien het bevalt kan je gelijk doorgaan met jouw actieve levenstijl!