Volg je progressie vanuit de palm van je hand

30 december 2017
30 december 2017 Rein

Volg je progressie vanuit de palm van je hand

Sinds de start van Reinvitaal is er onder leiding van LIJFSTIJL-coaches een samenwerking gearrangeerd met Virtuagym. Virtuagym is een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps. Aangezien het merendeel van de leden gemiddeld 2 keer per week begeleiding ontvangen (training/coaching), sta je er voor de resterende ruim 160 uur “alleen” voor. Met behulp van de begeleidingssoftware kunnen we voor deze uren de nodige vaardigheden en leefstijladviezen aanreiken. De software is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Wat betekent dit concreet voor jou?

Bij een lidmaatschapsvorm wordt jouw persoonlijk account aangemaakt en geactiveerd.  In de gebruiksvriendelijke applicatie is er het volgende mogelijk:

  1. Trainings- en voedingsschema’s maken
  2. Toegang tot 2000+ voorbeeldoefeningen
  3. Gemakkelijk inschrijven voor groepslessen
  4. Meedoen aan uitdagingen

Bij behoefte aan meer ondersteuning kan de Pro-functie geactiveerd worden. Dit voor slechts 4,95 per maand. Hiermee ontvang je de volgende extra’s:

  1. Uitgebreide voedingsregistratie en volledige toegang tot de voedings-app
  2. Meer trainingsprogramma’s en oefeningen plus een schema print optie
  3. Trainingsplan creator
  4. Onbeperkte voortgangsregistratie

Wij zijn meer dan een sportsclub. Word lid en maak gebruik van ons online platform!

Neem contact op

Maak kennis met studio Reinvitaal! Wil je eerst sfeer proeven, volg dan vrijblijvend een try-out. Vul rechtsonder de gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.