1. Het is leden niet toegestaan deel te nemen aan de trainingen indien zij onder invloed zijn van alcohol, drugs of andere verdovende, verslavende of geestverruimende middelen.
 2. Veiligheid, techniek en lichaamsbeheersing zijn prioriteit. Als dit op orde is komt het belasten en beproeven vanzelf. Bij onduidelijkheid, raadpleeg en volg de instructies van de trainer op. Houd de motivatie vast en zoek naar uitdaging, echter wel binnen de mate van controleerbaarheid
 3. Bij REIN is er geen ruimte voor ego-training. Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Hou de focus bij eigen willen en kunnen.
 4. Je traint voor niemand anders dan jezelf. Bij creatief tellen of onvolledige bewegingen maakt, heb je daar alleen jezelf mee. Pas de training zo goed als mogelijk aan op jouw niveau en maak de volledige beweging. Er wordt veel meer resultaat uit de training gehaald als je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.
 5. Wees respectvol naar medesporters en de trainers!
 6. Een training is pas afgelopen als iedereen klaar is. Moedig je medesporters aan die nog actief zijn en de steun kunnen gebruiken ter motivatie.
 7. Stel je voor aan nieuwe leden en help waar nodig. Het kan voor hen nogal spannend zijn. Probeer er alles aan te doen om iedereen op hun gemak te stellen.
 8. Behandel alle materialen met respect. Leg gebruikte spullen rustig terug. Zorg ervoor dat je stangen, kettlebells, hamers e.d. onder controle houdt. Ook wanneer je deze laat vallen.
 9. Houd de sportruimte netjes. Leg al het materiaal terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg je transpiratie, drinken, magnesium, etc. van de vloer.
 10. Leden zijn verplicht om geschikte kleding en schoenen te dragen, dit ter blessurepreventie.
 11. Uit hygiënisch oogpunt is een handdoek verplicht.
 12. Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen vooraf te melden. Overleg hoe je trainingen aan kunt passen, er is altijd een manier om een trainingsprikkel te krijgen.
 13. Reserveren van een training is mogelijk tot 1 uur voor aanvang.  Bij verhindering dient het lid zich weldra van de training af te melden, zodat een ander de positie in kan nemen.
 14. Kom op tijd en zorg ervoor dat je op tijd gereed bent om te starten met de training. Voor extra aandacht voor double-unders, roeien, stretch- of mobiliteitsoefeningen, kom gerust eerder binnenvallen.
 15. Voeding is de brandstof en de basis voor het behalen van resultaten. De regel voor de juiste voeding is simpel: eet gevarieerd en houdt oog voor portiecontrole!
 16. Als laatste: regelmaat is belangrijk. Zoek een manier dat bij het beste bij je past om trainingen te integreren binnen je dagelijks functioneren.

 

Wij verwelkomen je om contact op te nemen voor nadere informatie over onze diensten. Een try-out voor een CrossFitness workout is vrijblijvend.