Personal training

Het managen van op een effectieve wijze oefeningen uitvoeren is goed, alleen is het de halve waarheid. Iedereen kan tot op zekere hoogte rennen, optrekken, klimmen, bewegen o.i.d.. De vraag die wij hardop stellen is: “In hoeverre voer je het efficiënt uit?” Wij leggen binnen onze personal training de nadruk op het aanleren van beweegpatronen vanuit efficiëntie. Hiermee leer je veilig, gecontroleerd bewegen vanuit een zo min mogelijke energie inspanning. Deze uitkomsten zijn mogelijk gunstig voor preventie, prestatie en revalidatie.

Ons eerste contact zal bestaan uit een uitgebreide intake en het afnemen van een beweegscan. Graag willen we observeren hoe je momenteel beweegt, hoe het met de mobiliteit gesteld is en of je de stijfheid kan handhaven op plekken in het lichaam waar het vereist is. Dit geeft een indicatie waar zich ‘energielekken’ in het lijf bevinden en hoe deze te tackelen met corrigerende oefeningen. Om de zoveel tijd herhalen we de beweegscan om na te gaan of we dit pad blijven bewandelen of een andere weg inslaan.

Bij het verder opstarten van de personal training zal een 12 weken traject voorgelegd worden waar wij de focus op gaan leggen. Dit te allen tijde in overleg met jou! De basis van waaruit we werken is de IMPACT-methode. Een methode ontwikkeld door Chivo, een kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl. Daarmee zijn onze trainingsmethodes gebaseerd op jarenlange ervaring en de meest recente inzichten. Het fundament hierbinnen is het goed aanleren van bewegen. Latere stappen gaan richting belastings- en beproevingselementen.

Klaar voor een krachtig(er) en vitaal leven? Vraag kosteloos en vrijblijvend een kennismaking aan.

Services
Services

Wij verwelkomen je om contact op te nemen voor nadere informatie over onze diensten. Een try-out voor een CrossFitness workout is vrijblijvend.