Personal training

Iedereen heeft baat bij fitness, maar soms is extra begeleiding een pré. Bijvoorbeeld bij klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Aansterken na een ingrijpende chirurgische ingreep. Of wanneer een (revalidatie-)traject elders is afgerond, maar de overstap naar groepsworkouts of zelfstandig trainen nog te groot is. Binnen personal training gaan we uit het hoofd, in het lijf kan geraken. Met alle aandacht voor de beweegkwaliteit.

Onze Visie

IMG_4906

Het managen van op een effectieve wijze oefeningen uitvoeren is goed, alleen is het de halve waarheid. Iedereen kan tot op zekere hoogte rennen, optrekken, klimmen, bewegen o.i.d.. De vraag die wij hardop stellen is: “In hoeverre voer je het efficiënt uit?” Wij leggen binnen onze personal training de nadruk op het aanleren van beweegpatronen vanuit efficiëntie. Hiermee leer je veilig, gecontroleerd bewegen vanuit een zo min mogelijke energie inspanning. Deze uitkomsten zijn gunstig voor preventie, prestatie en revalidatie.

Start vandaag

Onze werkwijze

IMG_4907

Ons eerste contact zal bestaan uit een uitgebreide intake en het afnemen van een beweegscan. Graag willen we observeren hoe je momenteel beweegt, hoe het met de mobiliteit gesteld is en of je de stijfheid kan handhaven op plekken in het lichaam waar het vereist is. Dit geeft een indicatie waar zich ‘energielekken’ in het lijf bevinden en hoe deze te tackelen met corrigerende oefeningen. Om de zoveel tijd herhalen we de beweegscan om na te gaan of we dit pad blijven bewandelen of een andere weg inslaan.

Start vandaag

Onze start

IMG_9366 (1)

Bij het verder opstarten van de personal training zal een 12 weken traject voorgelegd worden waar wij de focus op gaan leggen. Dit te allen tijde in overleg met jou! De basis van waaruit we werken is de IMPACT-methode. Een methode ontwikkeld door Chivo, een kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl. Daarmee zijn onze trainingsmethodes gebaseerd op jarenlange ervaring en de meest recente inzichten. Het fundament hierbinnen is het goed aanleren van bewegen. Latere stappen gaan richting belastings- en beproevingselementen.

Start vandaag

Wij verwelkomen je om contact op te nemen voor nadere informatie over onze diensten. Een try-out voor een CrossFitness workout is vrijblijvend.