Services

Trailrunning

In de wondere wereld van trailrunning wordt de kracht van groen geïntegreerd met het uitdagen van je fysieke gesteldheid. Trailrunning is hardlopen off-road. Dit impliceert zoveel mogelijk op de onverharde paden, door de natuur en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, modder, omgevallen boomstronken, rotsen en waterstroompjes bedwingen. Gedurende de run is de sfeer ontspannen en kan er naargelang de wens worden ingezet op tijd en/of afstanden. Het behalen van de eindstreep is belangrijk en hier wordt stapsgewijs naartoe gewerkt. Naarmate je er meer plezier in gaat ervaren is het leuk om de afstanden rustig uit te breiden en steeds een stap verder te gaan.
Het speelse karakter van off-road hardlopen kan eveneens gepaard gaan met hoogtemeters, waardoor de kracht vanuit de benen ultiem beproefd worden en ontwikkellen we sterkere enkels. Door de vele hoogtemeters en afwisselende ondergrond houdt het de aandacht scherp en wordt gevoel voor balans uitgedaagd. Voor sporters vanuit de Obstacle Course running is Trailrunning zeker van toegevoegde waarde gezien de gelijkenis met heuvelachtige en modderige omgeving.

Services

Wij verwelkomen je om contact op te nemen voor nadere informatie over onze diensten. Een try-out voor een CrossFitness workout is vrijblijvend.